2010. május 11-én 18-21h
Borélvezet ínyenceknek címmel hirdetünk kurzust azoknak a kíváncsi borkedvelőknek,
akik a borkóstolás alapjai mellett szeretnének eligazodni a különféle finom étkek világában is.
Ezért most újra fakanalat ragadunk, és el is készítjük mindazt, ami jól esik a bor előtt, közben és persze utána…
Borélvezet ínyenceknek címmel hirdetünk kurzust azoknak a kíváncsi borkedvelőknek,
akik a borkóstolás alapjai mellett szeretnének eligazodni a különféle finom étkek világában is.
Ezért most újra fakanalat ragadunk, és el is készítjük mindazt, ami jól esik a bor előtt, közben és persze utána…
Saláta minden mennyiségben
Salátafélék, olajok, ecetek, mustárok, mártások világa
Hidegen készíthető vendégváró finomságok
Saját pácolású lazac
Szarvas carpaccio
Libamáj hab
Szarvas carpaccio
Libamáj hab
A hozzájuk illő borokkal, úgy mint tokaji furmint,
chardonnay Chablisból, Champagne,
rizling és még sokan mások…
chardonnay Chablisból, Champagne,
rizling és még sokan mások…
Jelentkezés és részletes információ:
wset@ako.hu vagy a 1 2022 886-os telefonszámon.
wset@ako.hu vagy a 1 2022 886-os telefonszámon.
Részvételi díj: 18.500,- Ft
Helyszín: 1026 Budapest, Pasaréti út 14.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése